Ensimmäinen käynti

Laaja yksilöllinen kartoitus juuri sinun tarpeita huomioiden. Ensin täytetään alkukartoitus kyselykaavake, tehdään oirekartoitus, sekä katsotaan ruokapäiväkirja 3:n päivän ajalta. Analysoin kaiken tiedon, lasken kalorit ja mahdolliset ravintoainepuutokset. Ensimmäinen tapaaminen kestää kahdesta kolmeen tuntiin, jolloin käymme laajasti ja yksilöllisesti läpi miten olet voinut ja mitä asetamme tavoitteeksi. Rakennamme askeleet miten lähdemme tavoittelemaan tavoitetta. On se sitten painonhallinta, energian lisääminen, ärtyvän vatsan tasapainottaminen, tai apua erikoisruokavalioihin. Kaikki ohjeet saat myös kirjallisesti. Teemme myös halutessasi kehonkoostumusmittauksen sekä vitamiini- ja kivennäisainemittauksen HCA-laitteella (nämä sisältyvät ensimmäisen käynnin hintaan).


HCA-ravintoainemittaus

Mittaus tehdään HCA-laitteella. Mittauksen ja analyysin avulla näemme, mitä puutoksia kehossasi on ja saatko hyödynnettyä kaikki syömäsi ravintoaineet. Ravintoainemittauksella saamme tietoa kehon 13:sta eri osa-alueesta, mm. vitamiineista, kivennäis- ja hivenaineista, ihon hyvinvoinnista, kollageenista, kuivuudesta ja rasvaisuudesta, nestetasapainosta, ruuansulatuksesta sekä haitta-aineista kuten raskasmetalleista, yms.

Mittauksesta saa hyvin apua, jotta ei turhaan syö ravintolisiä mitä ei tarvitse. Sen avulla voi myös saada selville, jos kaikkia ravinteita ei imeydykään tarpeeksi, vaikka söisikin terveellisesti.

Mittaus perustuu magneettiresonanssimittaukseen, Nikola Teslan patentoimaan 1902 sähkönsiirtotekniikkaan, joka mahdollistaa sähköenergian siirron johdottomasti lyhyellä etäisyydellä.

Mittaus tapahtuu näin: kämmenellä pidetään mittaavaa sensoria, ja tutkimus kestää pari minuuttia ja on täysin kivuton. Mittaustarkkuus on 70-80% ja antaa tietoa terveyden ylläpitämiseen sekä sopii ravintoainetarpeiden kartoitukseen. HCA-laite on suuntaa antava terveydentarkkailulaite.


Ruokapäiväkirjan tarkastus ja ohjeet sähköpostiisi

Analysoin täyttämäsi esitiedot ja ruokapäiväkirjan, teen selkeät korjaukset, mitä voisi ottaa huomioon ja mitä parantaa. Saat kirjalliset ohjeet sähköpostitse. Tämä sopii hyvin, jos haluat vain tarkistaa esimerkiksi saatko kaikki ravintoaineet syömästäsi ruoasta. Tai jos haluat muuttaa ruokavaliota terveellisempään suuntaan. Myös painonhallintaan sopii ohjeitus sähköpostitse.